close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Grafsteen basalt zuilen foto 1

Grafsteen basalt zuilen Brons, cortenstaal

Grafmonument bestaande uit verschillende onderdelen. Het monument zelf bestaat uit 4 zuilen van Basalt. De bovenkanten zijn gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst. Op de kleinste zuil is een plaatje van brons met een tekst gemonteerd, op... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41924
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Onderhoudsvrij
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Cortenstaal
Productgroep Enkel monument met vloer
Steensoort Basalt

Productomschrijving

Grafmonument bestaande uit verschillende onderdelen. Het monument zelf bestaat uit 4 zuilen van Basalt. De bovenkanten zijn gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst. Op de kleinste zuil is een plaatje van brons met een tekst gemonteerd, op de andere 2 zuilen mooie bloemen van brons. Op het kleinste deel basalt staat een bijpassende bronzen lantaarn. De omranding is gemaakt van cortenstaal, daarbinnen is ruimte voor split.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.