close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Grafsteen basalt zuilen foto 1

Grafsteen basalt zuilen Brons

Grafmonument bestaande uit verschillende onderdelen. Het monument zelf bestaat uit 4 zuilen van Basalt. De bovenkanten zijn gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst. Op de kleinste zuil is een plaatje van brons met een tekst gemonteerd, op... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41924
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Materiaal Brons
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument bestaande uit verschillende onderdelen. Het monument zelf bestaat uit 4 zuilen van Basalt. De bovenkanten zijn gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst. Op de kleinste zuil is een plaatje van brons met een tekst gemonteerd, op de andere 2 zuilen mooie bloemen van brons. Op het kleinste deel basalt staat een bijpassende bronzen lantaarn. De omranding is gemaakt van cortenstaal, daarbinnen is ruimte voor split.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.