close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf grafkust beeld foto 1

Familiegraf grafkust beeld Cortenstaal

Dubbel monument met een vloer van cortenstaal, de tekst is door en door in deze plaat gestraald. Achter het beeld is ruimte voor beplanting. Het beeld is van serpentijn en is door de nabestaanden aangeleverd.Door het gebruik van beelden of symbolen kun... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42016
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Modern
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dubbel monument met een vloer van cortenstaal, de tekst is door en door in deze plaat gestraald. Achter het beeld is ruimte voor beplanting. Het beeld is van serpentijn en is door de nabestaanden aangeleverd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.