close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Enkel monument staand

Mooi monument gemaakt van Diabas. De letterplaat bestaat uit 2 delen, deze zijn iets uit elkaar geplaatst waardoor er een uitspring ontstaat. In deze uitsparing is met afstandhouders van rvs een hart geplaatst. De voorkant van de letterplaat is geriffe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41963
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Persoonlijke toevoeging Hart
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Hart
Vorm hart
Vormgeving Hart uitsparing, Hartvormige lettersteen

Productomschrijving

Mooi monument gemaakt van Diabas. De letterplaat bestaat uit 2 delen, deze zijn iets uit elkaar geplaatst waardoor er een uitspring ontstaat. In deze uitsparing is met afstandhouders van rvs een hart geplaatst. De voorkant van de letterplaat is geriffeld. Op de achterkant zijn de namen van de grootouders aangebracht. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. De letterplaten staan op een voetstuk, deze heeft facet geslepen randen. Het geheel staat op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Hart

Een hart is symbolisch voor de liefde en is daarmee gewild als keuze voor de vorm van een grafmonument. Soms is het een lettersteen die een hartvorm krijgt. Als twee harten, oftewel het dubbelhart, worden toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee mensen. Het hart wordt soms gekozen om te gebruiken als gedenksteen maar wordt ook toegepast als accessoire of decoratie.