close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand Cortenstaal, glas

Een grafmonument van cortenstaal en glas. De tekst is op de glasplaat gestraald. De glasplaat is met afstandhouders op de plaat van cortenstaal gemonteerd.Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41944
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkel
Kleur Oranje
Materiaal Cortenstaal, Glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Een grafmonument van cortenstaal en glas. De tekst is op de glasplaat gestraald. De glasplaat is met afstandhouders op de plaat van cortenstaal gemonteerd.
Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.