close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward

Enkel monument met vloer Ruwe steen

Ruwe steen met daarop een plaatsje van brons met de tekst. Een omranding van Deluja Grey graniet. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41983
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Ruwe steen met daarop een plaatsje van brons met de tekst. Een omranding van Deluja Grey graniet. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.