close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer Glas

Monument waarvan de letterplaat is gemaakt van 2 glasplaten. Een glasplaat is gematteerd en de andere is helder, ze zijn iets voor elkaar geplaatst. De glasplaten staan op houders van RVS in een uitsparing in de dekplaat. Achter de glasplaten zijn sier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41977
Artikelnummer 14021
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Orion graniet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Monument waarvan de letterplaat is gemaakt van 2 glasplaten. Een glasplaat is gematteerd en de andere is helder, ze zijn iets voor elkaar geplaatst. De glasplaten staan op houders van RVS in een uitsparing in de dekplaat. Achter de glasplaten zijn siergrassen geplant. De uitsparing is opgevuld met kiezels. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.