close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Enkel monument met afdekplaat foto 1

Enkel monument met afdekplaat

Monument met een mooie ranke letterplaat met in de uitsparing gebeeldhouwde handen. De tekst is gestraald en ingeverfd. De dekplaat ligt op plinten op een betonfundering.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42181
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Onderhoudsvrij
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Handen/voeten, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Hardsteen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Symboliek Handen/voeten
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Monument met een mooie ranke letterplaat met in de uitsparing gebeeldhouwde handen. De tekst is gestraald en ingeverfd. De dekplaat ligt op plinten op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.