close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Enkel monument met afdekplaat foto 1

Enkel monument met afdekplaat

Enkel grafmonument met beeld op sokkel van Twilight graniet. De afdekplaat is smal en in combinatie met de omranding biedt dit ruimte voor grind of beplanting. (Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42162
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Grafzerken, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Twilight graniet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Vormgeving Mensen/heiligen

Productomschrijving

Enkel grafmonument met beeld op sokkel van Twilight graniet. De afdekplaat is smal en in combinatie met de omranding biedt dit ruimte voor grind of beplanting. (Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.