close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Dubbel monument met vloer

Mooi monument samengesteld er 2 soorten graniet. Het monument is gemaakt van zwart graniet behalve de 2 dekplaten, die zijn van licht Labrador graniet. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk. De vloer bestaat uit banden met daarop 2 dekplaten met een tussenstrook. Het geheel is geplaatst op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenkteken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41914
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Mooi monument samengesteld er 2 soorten graniet. Het monument is gemaakt van zwart graniet behalve de 2 dekplaten, die zijn van licht Labrador graniet. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk. De vloer bestaat uit banden met daarop 2 dekplaten met een tussenstrook. Het geheel is geplaatst op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.