close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument met kruis foto 1

Dubbel grafmonument met kruis

Monument met ronde vormen. De 2 letterplaten zijn uit elkaar geplaatst, de tussenruimte heeft de vorm van een kruis, door de dekplaat ook uit 2 delen te maken loopt het kruis door in de vloer, deze ruimte is opgevuld met zwart graniet. De 2 letterplate... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42082
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Monument met ronde vormen. De 2 letterplaten zijn uit elkaar geplaatst, de tussenruimte heeft de vorm van een kruis, door de dekplaat ook uit 2 delen te maken loopt het kruis door in de vloer, deze ruimte is opgevuld met zwart graniet. De 2 letterplaten staan direct op de dekplaat, het geheel is op een betonfundering gemonteerd. De tekst is verdiept gestraald en daarna ingeverfd. Op het zwarte graniet in de vloer is een mooie roos van brons aangebracht.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.