close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Basalt zuil grafmonument foto 1

Basalt zuil grafmonument

Een zuil van basalt, een gedeelte van de zuil is gepolijst, hierdoor ontstaat een mooi contrast met het ruwe van het basalt. Op het gepolijste gedeelte is de tekst gestraald en ingeverfd. Op de bovenkant van de zuil is een blaadje van brons aangebracht... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42209
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een zuil van basalt, een gedeelte van de zuil is gepolijst, hierdoor ontstaat een mooi contrast met het ruwe van het basalt. Op het gepolijste gedeelte is de tekst gestraald en ingeverfd. Op de bovenkant van de zuil is een blaadje van brons aangebracht. Het geheel staat op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.