close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
 Natuurlijke stenen enkel foto 1

Natuurlijke stenen enkel

Deze letterplaat is gemaakt van Jaspis steen, de voorzijde is gepolijst. De tekst is verdiept gestraald en daarna ingeverfd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoene... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42072
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Oranje
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Jaspis
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Deze letterplaat is gemaakt van Jaspis steen, de voorzijde is gepolijst. De tekst is verdiept gestraald en daarna ingeverfd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.