close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
 Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer

Gedenkteken gemaakt van 2 soorten graniet, als basis is Orion graniet gebruikt, de rijbaan op de dek- en letterplaat is gemaakt van zwart graniet. Op de cirkel waar de weg naar toe loopt is een mooie ets aangebracht. De teksten zijn verdiept gestraald ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42065
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs, Zwart
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gedenkteken gemaakt van 2 soorten graniet, als basis is Orion graniet gebruikt, de rijbaan op de dek- en letterplaat is gemaakt van zwart graniet. Op de cirkel waar de weg naar toe loopt is een mooie ets aangebracht. De teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Op de dekplaat is een bijpassende lantaarn geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat, een dekplaat een vloer en plinten, het geheel is op een betonfundering geplaatst.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.